"De Wandelvriend Aalten"

U bevindt zich hier: Home Diversen... WANDELVERSLAGEN... Vierdaagsewandelaars 2015

Bijeenkomst 4daagse wandelaars gemeente Aalten,

Op uitnodiging van WSV De Wandelvriend Aalten kwamen bij Partycentrum ’t Noorden op maandagavond 27 juli, 52 enthousiaste wandelaars bij elkaar om onder het genot van een kopje koffie en een drankje gezellig met elkaar na te kletsen over de 4daagse die men had gelopen.

Een ieder uit de gemeente Aalten die de 4daagse van Barchem, Apeldoorn, Achterhoek4daagse of Nijmegen had gelopen was van harte welkom. De grootste groep was toch wel de Nijmeegse4daagse lopers, (voor zover wij weten deden er 65 lopers uit de gemeente mee) er werd ook bij elkaar gekeken welke medaille men had gekregen.
Zo bleek dat Maria Ubbink al 42 keer de 4daagse heeft uitgelopen en Joop de Boer 35 keer, Jasper Keuper is met 13 jaar de jongste deelnemer in de gemeente die zeer trots zijn verdiende medaille droeg. Mevr. Gé Ottevanger is met 75 jaar de oudste deelneemster op de 4 keer 50 km., wat een prestatie !!

Er werd ook al heel wat gesproken over de 100ste 4 daagse volgend jaar in Nijmegen, er is zelfs een groepje dat altijd samen loopt en dan wat aantal medailles betreft voor de 100ste gaan!
Natuurlijk was er ook het fotomoment, Jan Oberink de fotograaf slaagt er altijd weer in om een prachtige foto van de hele groep te maken die een ieder die ’s avonds aanwezig is cadeau krijgt van WSV De Wandelvriend. Het was weer een zeer gezellige bijeenkomst en de vereniging kreeg ook veel bedankjes voor de uitnodiging.

Nijmegen01

 Nijmegen02

Zoeken in deze site...